Con motivo de la Semana Europea de Reducción de Residuos, Greenpeace, Ecologistas en Acción, Surfrider España, Rezero, Retorna y Amigos de la Tierra lanzan la Alianza Residuo Cero.

El objetivo de esta plataforma es trabajar junto con municipios y regiones para que apuesten por la economía circular y avancen hacia la mínima DC Collectibles Estatua blancoo Y Negro De Batman Direct Steve Rude Batman 6.5 generación de residuos y las máximas tasas de preparación para la reutilización y reciclaje.

Las entidades participantes en la alianza, con una larga trayectoria en el ámbito de los residuos, coinciden en la necesidad de un cambio en el modelo de producción y distribución de productos, para reducir así la cantidad de residuos generados, en combinación con modelos DC COLLECTIBLES GREG CAPULLO DESIGNER Serie Figura De Batman 1 y 9 + Nightwingde recogida y gestión de residuos más eficientes, que prioricenActualizado a 11-03-2019 07:50 la preparación para la reutilización y el reciclado. La cantidad de residuos vertidos debe minimizarse, y la incineración (aún con valorización energética) no es una opción asumible bajo ningún concepto.

La aprobación del Paquete de Economía Circular en la Unión Europea, con las modificaciones de las directivas, así como el desarrollo de la nueva directiva de plástico de un solo uso, dan señales claras a los municipios y regiones de nuestro DC Collectibles injusticia Deathstroke vs. Flecha verde Figura 2-Packpaís para apostar por un modelo eficaz basado en el residuo cero. De hecho, el Estado español debe tomar medidas de forma inmediata; lejos de cumplir con las tasas de reciclado marcadas por Europa, un 50 % en 2020, tan solo llega a un 30%.

Con la puesta en marcha de medidas que se han demostrado eficaces, como la recogida selectiva de la fracción orgánica para su compostaje,- Liga Asobal. 23ª jornada: Liberbank Cuenca-Helvetia Anaitasuna (20.30). la recogida de residuos puerta a puerta o el pago por generación, se podrían mejorar de manera significativa las cifras anteriores.

La Alianza Residuo Cero está desarrollando una serie de propuestas para los partidos políticos regionales y municipales, así como a nivel europeo, que se harán públicas en las próximas semanas. Si los responsables políticos tienen entre sus objetivos el cumplimiento de las legislaciones europeas, la apuesta por la economía circular y un compromiso con la sostenibilidad, deberán incluir estas medidas en la próxima legislatura.

La Alianza Residuo Cero forma parte de Zero Waste Europe, plataforma formada por 30 organizaciones de 24 países europeos. Según esta plataforma, se entiende por “Residuo Cero” el modelo de gestión de residuos que trata de emular los ciclos de la naturaleza en los que todos los materiales descartados para un proceso son necesarios para otro uso, de manera pragmática y a largo plazo. Residuo Cero significa diseñar y gestionar. Previa del Malta-España. los productos y los procesos de manera que se reduzca el volumen y la toxicidad de los residuos generados, se conserve y se recuperen todos los recursos y no se quemen ni entierren. La implementación de modelos Residuo Cero eliminaría todas las emisiones al aire, agua y suelo que amenazan en la actualidad a la salud humana, animal, vegetal y planetaria.

Anuncios
ntegración del ‘crack’ chino

L’any 2015 al Solidaris de Catalunya Ràdio amb l’Adrià Bas vam parlar de les intervencions de #Brandalism als carrers de París durant la Cimera sobre el Clima COP21.

Avui, enmig de les preocupacions creixents sobre l’impacte de la indústria de la moda i residus del consumidor comencen una supercampanya amb una sèrie Dc collectibles Neil Gaiman the sandman porcelain chess setd’intervencions d’art al carrer per coincidir amb #BlackFriday i el #CyberMonday.

El vídeo “Waste World” dona inici a la campanya mostrant els impactes de la “moda ràpida” #FastFashion i els residus derivats del consum amb una sèrie de subversives instal·lacions. “Waste World” medeix l’impacte de les escombraries al món –DC Collectibles súperman Vs Darkseid Porcelana Fría fundido estatua 2nd Edición Nuevo des de la roba fins als plàstics, passant pels residus electrònics – i ens mostra qui són els que més en pateixen les conseqüències.

- Selección. Entrenamiento cerrado (11.00) y atención a medios (12.45).

Bill Posters, el pseudònim de l’artista i activista del carrer que va cofundar
Brandalism ha estat subvertint espaisDC COLLECTIBLES, FLASH STATUE 1 6 publicitaris per cridar l’atenció sobre la
impactes negatius dels residus del consumidor i la Fast Fashion (moda ràpida).

Més info:

Kosovo-Bulgaria (20.45)

Quan algú ve de tant lluny a portar la paraula dels pobles que lluiten des de fa tants segles per la seva dignitat i la defensa del seu territori ha de passar pel #CulturesDeResistència del Territori Clandestí. Aquesta tarda coneixerem una persona que ha vingut a portar la paraula del poble Wixarika (Huichol) de Mèxic a Catalunya, el sociòleg, activista i poeta Eduardo Guzmán, Lalo.

Caminarem pel desert de Wirikuta per saber quina és la resposta dels Huichols davant l’intent de destrucció d’aquestes terres sagrades on creix el Jícuri, el Peyote, patrimoni cultural i ancestral.

Aquest dissabte 24 de novembre es celebren les DC Comic Batman Ikemen con piezas limitada 1 7 Pvc Figura Kotobukiya Nueva a Barcelona a l’Ateneu Cooperatiu de La Base. A inicis d’aquest any vam conèixer el col·lectiu DC COMIC Ikemen Batman rojo Robin 1 7 Pvc Figura KOTOBUKIYA Nuevo de Japón a la #XarxaMolina del programa DC Comics - ARTFX Harley Quinn (Batman The Animated Series). Si teniu 12 minutets escolteu-vos el repor i no us perdeu les jornades d’aquest cap de setmana.

[Àudio]

Repensar la mort per celebrar la vida. Això és el que fa el col·lectiu Luto en Colores, creat per la periodista Sílvia Melero arranDC COMICS - BISHOUJO KATANA - KOTOBUKIYA 1 7 PVC Figura NUOVA NEW de la pèrdua de la seva germana Esther, que es va suïcidar després d’anys de conviure amb una malaltia mental. L’objectiu? DC COMICS - Gorila Grodd dc Universe New 52 ArtFX+ 1 10 Pvc Figura KotobukiyaPosar sobre la taula una mirada de la mort fora de les pautes socials, educatives i religioses i de tot el que imposa un dol en negre, no només en allò físic i visual, sinó també en les emocions i en el sentiment de culpa. La seva proposta és viure un dol en llibertat.

 

DC COMICS - Mystery Minis Aquaman 2018 (BOX 12 Figurines).- Diari Jornada

Joan Martínez Alier (Barcelona, 1939) és economista ecològic. És catedràtic del Departament d’Economia i Història Econòmica i investigador de l’ICTA, Institut de Ciència de Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). DC COMICS - súper Powers Collection - Harley Quinn Maquette Statue TweeterheadActualment impulsa la primera edició del  Màster internacional a l’ICTA UAB “Ecologia política, decreixement i justícia ambiental” que parteix de la base que dins l’ecologia cal estudiar el poder polític.

Activista antinuclear des abans del desastre de Three Mile Island (Pennsylvania, 1979), diu que els economistes estan fets malbé d’origen, que estan indoctrinats i que les seves doctrines tenen massa influència política. Critica la creença DC comics Capitán Frío Artfx + Statue Kotobukiya ()que, per anar bé, l’economia ha de créixer i creu que hauríem d’anar cap a un sistema de distribució on es pagui un ingrés DC Comics 24403 Busto Estatua Harley Quinn formato verdeicalmonetari a tothom, a més de complir amb els drets humans més bàsics com la vivenda o anar a l’escola.

Si es pogués presentar una Constitució per una futura República Catalana diu DC Comics Arkham Knight Batman video juego ArtFX + estatua figura por Kotobukiyaque hauria d’estar voltada cap al benestar de les persones i la conservació de la - Liga de Campeones. Previa del Juventus-Atlético de Madrid (21.00)Natura i no pas al creixement econòmic, posar límits a l’endeutament de l’estat, tenir una banca pública que no vulgui guanyar més i més diners, fer una transició energètica i DC Comics ARTFX+ PVC Statue Harley Quinn Batman The Animated Series Kotobukiyaprohibir les centrals nuclears.

Captura de pantalla 2018-10-30 a les 10.17.25

MM: Hi ha una contradicció entre economia i ecologia?

JMA: L’economia vol créixer i fa servir la natura a un ritme molt més ràpid que el que la natura pot aguantar. Es diu que només per pagar els deutes hem de créixer un 4% l’any DC Comics Batgirl figura de acción de 8 pulgadas con tarjetas Retro Estilo MIP retiradoi la natura no pot créixer a aquest ritme. Per exemple, fem servir petroli, carbó i gas que geològicament es van produir fa milions d’anys. I diem que els produïm peròDC Comics Batman Artfx Jim Lee estatua figura (Negro Disfraz Ver.) Por Kotobukiya en realitat, els traiem de terra, fem una extracció, que és molt més ràpida que la producció geològica, i això no és sostenible. La natura pot créixer, els arbres poden créixer, però fins que ja no creixen més.

MM: I durant aquest creixement econòmic també augmenten els residus…

JMA: El més perjudicial és l’excés d’emissions de CO2 (diòxid de carboni) – que sempre n’hi ha hagut, perquè les plantes en necessiten per créixer, però ara se’n genera tant que s’està acumulant a l’atmosfera cada vegada més i això canvia - Tirreno-Adriático (hasta 19). 6ª etapa: Matelica-Jesi (195 kms.)el clima. S’ha de començar a decréixer  les emissions de diòxid de carboni que venen de cremar fusta, però sobretot les de carbó, gas i petroli. Però hi ha països que volen créixer com ho hem fet nosaltres, com ara l’Índia o la Xina, i això fa més difícil aquest decreixement. La Xina treu 4,000 DC COMICS Batman Enemies SUICIDE SQUAD Killer Croc Waylon Jones Limited Statuemilions de tones de carbó a l’any (3 tones per habitant), l’India no arriba encara a mil milions però vol créixer ràpidament.Dc Comics Batman Liga De La Justicia Figuras Les emissions de CO2 al món (produïdes per l’economia industrial) encara pugen, als països rics i al països pobres. No pot continuar així.

“Dins l’ecologia cal d’estudiar el poder polític”

MM: I quins sectors haurien de créixer?

JMA: L’agricultura orgànica, per exemple. Molta gent s’estima més un menjar sense tants químics. L’alimentació vegetariana hauria de créixer. El transport col.lectiu també.  Podria créixer el camp de l’ensenyament de l’economia ecològica i de l’ecologia DC Comics Batman Retro Robin 8 pulgadas acción figura serie 6 Nuevo política. Així com el sector de la rehabilitació de vivendes, hi ha prou metres quadrats construïts a Europa per a tothom que viu aquí o que vingui aquí, però DC COMICS Bishoujo DC Universo Gatúbela devoluciones Figura Kotobukiyadesaprofitats. Hi ha un llibre recent molt bonic que ha sortit de l’ICTA UAB: “Housing for Degrowth”, d’Anitra Nelson i François Schneider.

MM: L’economia estimula un creixement sense tenir en compte que els recursos del planeta són finits?

JMA:  Això es un tema dels últims 80 anys, des de la Guerra Mundial. Abans no era així. Ara la OECD, el FMI, el BancDc Comics Bishoujo Teen Titans Corbeau 2nd Édition 1 7 PVC Figurine Kotobukiya Mundial obliguen a tots els estats a calcular aquestes magnituds macroeconòmiques, calcular el PIB, l’exit es mesura en creixement del PIB i això és el que determina quina política faran. Com ara Macri a DC Comics Bombshells Statue Batgirl 27 cm Collectiblesl’Argentina: tornarà a devaluar encara més, demanarà un préstec al FMI. Va treure els impostos a les exportacions amb l’excusa que faria crèixer el PIB.

MM: Dius que els economistes manen massa a tot arreu

JMA: S’ha introduït aquesta tecnocràcia d’economistes que et diuen que el PIB ha de créixer un 3% o un 4% a l’any perquè sinó no es podran pagar els deutes privats ni el públics, ni es podran pagar les pensions. Tu mires els diaris i hi ha unaDC Comics Collectibles 75 años De Batman Set Miller Ross Capullo de figuras de acción pàgina d’ecologia un dia a la setmana i en canvi n’hi ha 2 o 3 d’economia. En els anys el anys de la crisi econòmica des del 2008, l’economia a més sovint ocupa portades. Això és un símptoma de que, a la pràctica, manen els economistes.

Colección Cu-poche Kantai Japón de Nuevo KOTOBUKIYA Figura Akatsuki KanColle 7d0dbustw2587-Figuras de acción

MM: Acostumen a ser els consellers o els ministres principals però no hi ha cap ecòleg que sigui primer ministre a Europa.

JMA: I els Verds alemanys, que l’any 1990 van arribar al parlament, anaven pel inicialment camí de la crítica radical de l’economia. Van declarar que DC COMICS DC Universo súper Girl devoluciones 1 7 Pvc Figura Pintada Kotobukiya Japónel PIB era una tonteria i anaven vestits de hippies i poc a poc van anar aprenent …  i ja no critiquen com al principi. Diuen que hi ha d’haver un PIB verd que d’altre banda ningú no sap com calcular d’una manera convincent. Ja no són radicals. Estan indoctrinant-se també. La indoctrinació - Entrevista con Maurits Hendriks, exseleccionador nacional. (FOTO) (VÍDEO).significa que entre la premsa, les universitats i les escoles es dóna massa poder i importància a l’economia. Malgrat que la comptabilitat económica està mal feta. No resta els “passius ambientals”, els danys que fem a la natura. Ens endeutem financerament per fer creixer l’economia,DC Comics diseñador Mujer Maravilla por Jenny Frison Estatua Figura DC Collectibles però simultaniament fem pujar el passius ambientals, els deutes ecològics. Et dono un exemple d’aquí: l’empresa ERCROS a Flix téDC Comics Estaño Estatuilla De Batman Edición Limitada-licencia por Royal Selangor uns passius ambientals que hem calculat en 400 a 500 milions d’euros (tesi doctoral de Marta Pujadas). I no els pensa pas pagar.

 

 

No sóc estatalista però tampoc sóc comunista, sós més aviat “comunalista”. A l’història agrà n’hi ha molts exemples, com els moviment de Tierra y Libertad de Zapata a Méxic el 1910 per defensar la terra i l’aigua dels ejidos, propietat comuntaria. Entre Estat i DC Comics Fantasía Figura Estatua 1 6 Mujer Maravilla de la Galería (LUIS ROYO) 26 CmMercat hi ha els COMMONS i els Sindicats i les Cooperatives. La revolució liberal va destruir el Commons a molts llocs del món.

I tot això a més amb un principi ecològic de que “l’ecologia és més important per la gent que la crematística i el guanyar diners”. Això es podria posar a la Constitució DC Comics Gotham City HMF-045 acción figura Box set herocrossd’una República Catalana. L’economia catalana no es regeix per principis crematístics sinó pels principis de l’economia ecològica, i no aspira al creixementDC Comics iconos 6 Figura Batgirl de Burnside Deluxe econòmic tal com es mesura equivocadament a la comptabilitat macro-econòmica.

MM: En aquesta constitució caldria posar-hi els drets de la natura?

JMA: La constitució d’Equador diu que la Natura ha de tenir drets, article 71. Parla a més del SUMAK KAWSAY (vida harmoniosa) DC Comics Icons The Flash Estatuilla Estatua - 25 cm - DC Collectibleson l’objectiu no és el creixement econòmic sinó el viure bé, i a més ho fa amb una paraula indígena Quechua.

Caldria criticar el PIB i parlar d’una economia sense creixement econòmic voltada cap al benestar de les persones i la conservació de la Natura a Catalunya, una Constitució que posi límitsDC Comics Justice League Unlimited Lote de 16 figuras de acción + Estuche Mattel 2008 al endeutament de l’estat i de les empreses publiques, que tingui una banca pública i cooperativa i posi límits a la banca privada. Una Constitució que, com ja he dit abans,Además, respecto al golpe anímico que ha podido suponer la derrota con el parli de la transició energètica i que tingui un paràgraf de prohibició de centrals nuclears i digui què cal fer amb el residus d’Ascó i Vandellós que no són cap broma. És a dir una Constitució amb un capítol de temes ambientals, abans dels capítol de temes econòmics. I que contempli els drets de les generacions humanes que encara no han nascut, a viure bé.

“La Constitució d’una futura república catalana hauria de tenir un capítol de temes ambientals abans dels capítol de temes econòmics”

MM: I el deute ecològic?

JMA: Es un dels gran temes introduïts per l’escola de l’economia ecològica. Una empresa pot anar a qualsevol lloc fer el que vulgui destruir el que sigui i no pagar res. Si li fan unDC COMICS las explosivas Mujer Maravilla Lujo Estatua-totalmente Nuevo judici penal es podria posar algú a la presó, però això gairebé mai passa perquè el que era cap de l’empresa fa 5 anys segurament ja no hi és o DC Comics Mattel serie animada Liga De La Justicia Mujer Maravilla Figura 25 Cmestà jubilat. Molt sovint no es un judici pena sinó es va per la via civil com el cas de Chevron o Texaco a Ecuador o de Shell a altres paísos. Però mai es paga res!. I aquí això s’aplica al cas de Flix, ja t’ho he dit abans. ERCROS ha contaminat el riu Ebre amb mercuri etc, i a més té uns terrenys allà contaminats i no els pensa DC Comics Multiverse Batman V súpermandescontaminar i quan estiguin descontaminats a costa de l’estat, si encara són d’ells, se’ls vendran.

MM: Com seria el capitalisme si s’haguessin de pagar els anomenats passius ambientals

JMA: No podria funcionar. A nivell mundial això es veu al tractat de París de canvi climàtic, al 2015. Hi ha una clàusula que diu que els països rics no tenen responsabilitat legal pel canvi climàtic, DC Comics Multiverse suicidio escuadrón 6 Figura de Acción Harley Quinn por Mattel Nuevola cláusula de l’article 8 de  “No Liability”DC Comics Poison Ivy Premium Format Figura Estatua De Batman Por Sideshow (no hi ha deute). Aquesta clàusula es va discutir 10 anys i els governs dels països del sud deien que hi ha un deute ecològic del nord amb el sud pel comerç abusiu i pel diòxid de carboni emès.

Però la UE i EEUU van dir:DC Comics Retro Estilo Caja Nightwing Teen Titans 8 in (approx. 20.32 cm) Figura De Acción Nueva si posem això del deute ecològic, no firmem perque ens vindran de molts llocs del món a reclamar que estem canviant històricamenteDC COMICS SINESTRO NEW 52 ARTFX+ STATUE i actualment el clima, gratis…

MM: Com és aquesta escola d’economia ecològica que propugna el decreixement

JMA: Estem introduint una macroeconomia ecològica sense creixement i aixòDC Comics súper poderes Colección Batman Batmobile Vintage Kenner 1984 és acadèmicament nou: mai s’ha ensenyat macroeconomia sense creixement. I això és nou i aquesta novetat té algunes arrels a Barcelona amb tots el congresos de clases particulares de castellanoDecreixement que hem fet a Europa desde el 2008, el segon fou a Barcelona el 2010. En Giorgios Kallis de l’ICTA el 2018 ha publicat el nou llibre DEGROWTH.

MM: Recomana’ns un altre llibre.

JMA: Housing for Degrowth, de François Schneider  i Anitra Nelson. que ens parla de quines institucions i tecnologies de vivenda i urbanisme son compatibles Actualizado a 18-03-2019 22:35amb la idea de deceixement. I el llibre en català i DC Comics súperman Kryptonita Prop Replica de menta 5 1100 Luces Estatua Batmancastellà publicat per Icaria, “Decreixement: un vocabulari per una nova era”, del 2015, un llibre col.lectiu fàcil de llegir, fet a Barcelona i traduït, per ara, a 10 idiomes.